Dit is de beste tijd voor terrasmeubilair

In de winter kopen we meestal buitenmeubels. Dit jaar is anders. We kunnen ons nu laten inspireren door een breed aanbod aan aanbiedingen.

Klein en mooi past overal

Corona heeft veel gedaan, waardoor ook het tuinmeubelseizoen, dat belangrijk is voor meubelhandelaren, in het niets is verdwenen. Dit seizoen begint meestal met de Giardina tuinbouwbeurs begin maart. De eerste ligstoelen, buitentafels en loungegroepen voor op het terras worden bij slecht weer meestal nog in de open lucht voor de meubelzaken te koop aangeboden. Zo groot is het verlangen naar de paar maanden of weken waarin we ons leven naar buiten kunnen verplaatsen. Want zomer betekent voor de meeste vakanties in het dagelijks leven, barbecueën met vrienden en wonen in de tuin, op het terras of op het balkon. En daarvoor wordt het meubilair steeds nobeler, huiselijker en heeft het steeds vaker hoge designnormen.

Excursie naar Sorrento

Ja, de reislust is dit jaar bijzonder sterk. Als iets niet haalbaar is, wordt het nog wenselijker. Dus hoe langer de lockdown duurde, hoe meer we het kabbelen van de golven hoorden; we roken de geur van kruiden en pasta en hoorden de krekels luider en luider zingen. Een kleine huistherapie tegen reislust is Italiaans design op het terras.

Maak het u gemakkelijk buiten

Iedereen heeft het, die specifieke favoriete plek waar je graag leest, luistert naar de vogels die fluiten en je gedachten de vrije loop laat. Maar vaak ontbreekt het favoriete meubelstuk. De Fat Sofa fauteuil van Patricia Urquiola voor B&B Italia biedt precies zo’n plek. Het combineert comfort, natuurlijkheid en schoonheid op een nobele Italiaanse manier.

Sterk van vorm en kleurrijk

Buiten houd of durf je andere kleuren te gebruiken dan in je huis. Het kan helderder, helderder en gelukkiger zijn. Hiervoor heeft de meubelfabrikant objecten van onze tijd dansende prachtige stoelen in alle kleuren rond een grote houten tafel.

Mexico voor de deur

De meubelzaak Pfister brengt je een heel eind naar Mexico met zijn buitenideeën. Dit omvat niet alleen rotan fauteuils, gekleurde kussens en zijmeubels, maar ook veel harmonieuze accessoires die ervoor zorgen dat je je buitenwereld wilt omtoveren tot een vakantieparadijs. Het huis biedt, zoals velen nu, bijzonder royale kortingen op de “late” tuinmeubelcollectie.

Vertrouw op duurzame woestijnchique

Omdat de tuinmeubelen dit jaar geen echt platform hadden, werden de nieuwe trends minder sterk gepromoot. Ze ontvoeren iedereen ver weg en combineren moderniteit met verlangen. Als het op veel implementaties aankomt, denkt men aan lodges in Afrika, de woestijn, Mexico en andere plaatsen die inspireren met interessante architectuur, zomerkleuren en elegante kampeerideeën. Deze trends gaan niet over nostalgie of zelfs over theatrie, maar over moderniteit, eenvoud en duurzaamheid. Deze prachtige stoel van Ferm Living heeft het allemaal en de stoffen bekleding is gemaakt van gerecyclede plastic flessen.